Kvinder og styrketræning

Faldt over denne fantastiske artikel i dag. Piger, læs den inden i planlægger nytårsforsæt-træningsplanen og overvej en ekstra gang om ikke det er på tide at begynde at prioritere styrketræningen :)

Artikel: Hvorfor kvinder ikke bør være bange for at øge deres muskelmasse

“Når først du har et værktøj, der kan hjælpe dig til at få den krop du ønsker ? så vil du føle en helt ny kontrol, og styrketræning er et af disse værktøjer.”
– lige mine ord! :)

7 Kommentarer

  • Tanja

    Jeg vil egentligt gerne lave meget mere styrketræning. Mit problem er mere at alle vægte og styrke redskaber er skarpt bemandet af mændene…. Og jeg føler mig så dum når jeg stiller mig ned til dem og knap ved hvordan de forskellige ting skal bruges, og samtidig ikke er SÅ stærk heh. ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Tanja
      Du er langt fra den eneste, der føler sig dum og ved siden af sig selv, når du bevæger dig ned mellem de kære mænd, der pruster og stønner og smider med vægtene, MEN det varer ganske kort. Få lagt et program, der passer dine mål, og så er du godt i gang. Inden længe vil du opleve, at mændene behandler dig som “en af dem” og du er dermed en del af gamet :)
      Så kom endelig afsted – you can do it!
      Mvh. Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Tanja

      Jeg ved hvordan du har det, sådan havde jeg det også de første mange år – jeg turde faktisk slet ikke stille mig hen i frivægts-området før for et par år siden. Men som Rikke også skriver, så handler det bare om at få lagt et program og blive introduceret til øvelserne, så snart man kender sine øvelser føles det slet ikke så akavet og til sidst føler man at man hører til sammen med alle mændene :)
      Ellers så behøver man helelr ikke være bange for at spørge andre trænene eller personalet i centrene om råd. De fleste vil gerne hjælpe :)
      Det fedeste er når mændene en dag begyndet at komme hen og ber’ om tips ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da helt op!!! Hvor er det en god artikel :-) Er selv begyndt at styrketræne en del, og synes det var super akavet i starten, foran alle de “professionelle” mænd, men elsker det virkelig nu :-)

    En lille bonus ting hvis vi går i celle niveau – muskelceller forbrænder mere fedt end alle andre celler, så hvis ens muskelmasse er høj, desto højere er ens forbrænding også! :-) Den her artikel: http://www.alun.dk/slank/muskelmasse-stofskifte-forbraend-fedt.html#, forklarer det super godt og enkelt – også for dem så ikke studerer det dagligt ;-)

    Knus Jonna – jonnaboe.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du kan lide artiklen ;) Så kan du med fordel følge med på min blog også :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange af de artikler jeg ligger på bodybooster.dk er ofte at finde på min blog i en længere udgave inden de kommer på op på bodybooster. De kan findes på http://www.bundgaards.blog.com

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Rikke

      Syntes nok forfatterens navn lød bekendt, men havde ikke lige lagt to og to sammen og indset at det var dig!
      Virkelig godt artikel. Følger naturligvis også lidt med på din blog :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pic of the Day