Ferie!

Tips fra Vanessa Tib

“Nøglen til vægttab er ikke at spise mindre, men at spise mere. Spis oftere i løbet af dagen. Sigt efter at spise små, sunde måltider hver 3. time. Ved at spise for lidt mad sænker du dit stofskifte! Din krop vil mærke det lave kalorieindtag og holde fast på alt det fedt du har, for at gemme det til energi senere hen.

Når du spiser oftere er din krop konstant nødt til at arbejde for at fordøje og forbrænde de kalorier du indtager. Dermed er dit stofskifte højt igennem hele dagen.
Vælg sunde madvarer såsom grove, grønne grøntsager, magre proteinkilder, sunde fedtstoffer såsom peanutbutter og mandler, komplekse kulhydrater med mange fibre som fx. havregryn og quinoa og drik rigeligt med dagen igennem. Eat smart.”

2 comments

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Ferie!