Blogs jeg læser?

Mine nye fitness sko

20121129-181338.jpg

20121129-181347.jpg

Jeg bestilte disse fede sneakers på Dinsport.dk mandag eftermiddag, og modtog dem med posten i går. Nøøøj jeg er glad for dem! Havde dem på til træning i dag, og de er vildt lækre at træne i. Trængte som jeg tidligere har skrevet virkelig til et par nye træningssko, og de her lever op til alle mine krav.. Kan klart anbefale dem til andre der også er ved at have slidt deres fitnesssko op. Og det er jo snart jul! ;)

Dette er et sponsoreret indlæg, og jeg er 100% tilfreds med min oplevelse af at handle på Dinsport.dk – jeg er blandt andet meget imponeret over den hurtige levering.
Jeg er altid vildt utålmodig når jeg køber over nettet, så intet gør mig gladere end at modtage pakken indenfor 1-2 dage :)

Overvejer stærkt om jeg også skal have mig et Kari Traa sæt – de har 15% rabat på det meste inde på siden.
Er specielt lun på disse tights og denne langærmede top. Tror de ville gøre træningen og mine vinter-løbeture meget mere fancy og behagelige! Det er jo egentlig skiundertøj, men jeg træner ret tit i mine Helly Hansen-sæt fordi stoffet er så behageligt når man sveder, og Kari Traa skulle være endnu bedre kvalitet. Min indre shopaholic er fristet..

2 comments

 • Ronja

  Jeg har selv Reebok træningsskoene i gule – de er så gode :) og kan varmt anbefale Kari Traa tights’ene, de er virkelig lækre at have på. Dog er mit nye yndlingsmærke, Under Armour <3

  Nyder at læse din blog søde Amanda :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har dem også i lyserøde. De er super behagelige at træne i, kan klart anbefales! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Blogs jeg læser?