Motivational quotes

Mine kosttilskud

En del af jer har spurgt ind til hvad jeg benytter af BCAA og kasein-protein, og i stedet for at svare alle individuelt har jeg lavet dette indlæg. Så får alle glæde af det :)

Mine nuværende BCAA’s (aminosyrer) er fra mærket Scivation og hedder Xtend. Tidligere brugte jeg AminoX fra BSN som også fungerede fint og smagte rigtig godt :)
Kan varmt anbefale begge produkter, og jeg oplever en klart hurtigere restitution efter jeg begyndte at indtage BCAA’s.

20121118-094051.jpg

Mit kasein-protein er fra Optimum Nutrition. Som kasein-protein skal have, har det en lidt tykkere konsistens og derudover en meget velafbalanceret smag af vanilje. Hverken for kvalmende sød eller for lidt efter min mening. Der er næsten lidt dessert over det :)

7 Kommentarer

  • Mai

    Er det så med lavt kalorieindhold det du bruger eller er det “almindeligt”? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Mai :)

      Ved ikke helt om jeg har forstået dit spørgsmål rigtigt?
      BCAA indeholder i princippet ikke kalorier, og kasein-proteinet er “almindeligt” med med relativt lavt kulhydrat indhold. Hvis jeg husker rigtig er en serving lidt over 100 kcal, hvilket er meget normalt for low carb proteinpulver :)

      Mvh. Amanda Louise

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • helene

      I forhold til BCAA synes jeg I skulle tage og læse denne artikel:
      http://www.bodybuilding.dk/apropos.php?page=23

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Fint med et link til et indlæg med lidt information om BCAA, selvom det ikke konkluderer meget andet end hvad jeg har skrevet tidligere ;) I praksis betyder den meget begrænsede kaloriemængde i et scoop BCAA intet.

      Hvis man virkelig vil sætte sig ind i hvad BCAA’s egentlig er, hvorfor det kan være en fordel at supplere med dem osv. så kan jeg i stedet anbefale denne artikel som også indeholder referencer til de artikler og studier den er skrevet ud fra.

      Ps. Har man interesse for at forstå detaljerne omkring metaboliseringen af BCAA kan denne artikel med fordel læses, da den basalt og i detaljer forklarer hvad aminosyrer er.
      Så er det måske også nemmere at forstå den artikel jeg linker til øverst :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hvem anbefaler du BCAA til? Lige pt. løbetræner jeg en del (vil gerne løbe halv marathon til sommer), og styrketræner full-body program 2-3 gange ugentligt. Udover det, spinner jeg også, og cykler til og fra arbejde og træning. Mit problem er altså, at jeg ofte er øm i min krop, og kun har 1 ugentlig hviledag ca. Kunne BCAA hjælpe mig tror du? Jeg kæmper meget for at tabe mig, så de eneste kosttilskud jeg får med kalorier er proteinpulver – men hvad jeg kan læse mig frem til, er der ingen kalorier i BCAA?
    På forhånd tak:)
    Du er SÅ inspirerende – jeg tjekker din blog flere gange dagligt ;)
    Mvh. Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Anne

      Der er rigtig nok ingen kalorier i BCAA, det er rene aminosyrer, dvs. essentielle byggesten til proteiner.
      BCAA kan være et godt tilskud hvis man træner ofte, og gerne vil optimere sin restitution.

      Som sagt så har jeg mærket en forskel i restitutionen efter jeg begyndte at indtage BCAA’s, og jeg kan ofte godt træne ben og så løbe en let tur dagen efter – det har jeg aldrig kunne inden pga. træthed og ømhed.

      Jeg har tidligere skrevet et indlæg om det her, og det kan være det giver lidt mere uddybende svar på dine spørgsmål :)

      Mvh. Amanda Louise

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai

    Tak Amanda :) Det var det jeg mente – altså om der overhovedet var kalorier i og i givet fald hvor mange. Det er lidt en ny verden for mig, så ved ikke så meget om det… Men tak for svar – jeg prøver at læse artiklerne og så forstår jeg det forhåbentligt bedre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivational quotes