Morgencardio

Carpe that fucking Diem

Jeg følger en pige der hedder “Fitnessgall” på Instagram, og tidligere i dag havde hun lagt dette fantastiske citat op, som jeg er nødt til lige at dele det med jer :)

Jeg plejede selv at tænke: “En dag, så gør jeg det…”
… Taber mig, arbejder mindre, stiller op i en fitnesskonkurrence, løber et halvmarathon etc.

Men hvorfor gå igennem livet og kun tænke på hvad du drømmer om at gøre ude i fremtiden? Jeg besluttede at gå efter mine mål i dag. Hver dag.
Og pludselig kan jeg se tilbage, og alle de store ting jeg gik og drømte om? De er blevet til virkelighed. Da jeg besluttede mig for at leve i øjeblikket, begyndte tingene at ske.
Selvfølgelig sætter jeg mig nye mål, drømmer om nye ting der skal opnås. Men jeg gør det vel vidende at det er rejsen dertil  der er drømmen i sig selv.

Lad være med at tænke “når jeg har tabt X kg bliver jeg lykkelig” eller “når jeg er færdiguddannet og tjener en masse penge kan jeg gøre det og det”

Start med at udleve dine drømme i dag, og nyd de små ting i hverdagen. De små sejre og øjeblikke på rejsen. Lad være med at binde din lykke op på et mål ude i fremtiden, vær lykkelig lige nu i det du har.

Det lyder så frelst, men jeg glæder mig til at stå ud af sengen hver morgen, fordi jeg starter dagen med at udrette noget.
Og om aftenen nyder jeg at kunne slappe af ovenpå en lang dag, samtidig med at jeg glæder mig til næste morgen. Det er de små ting der gør livet fantastisk :)

There is only ever right now.
Carpe Diem.
Make your life extraordinary.
Just do it.

4 comments

 • Mia

  Noget siger mig at du følger fitnessgall på instagram? :) hun har i hvert fald lavet et post der er stort set identisk til det du skriver – endda med samme billede.

  Men det er også et godt budskab :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Det gør jeg nemlig. Og selvfølgelig skal det lige noteres i indlægget hvor jeg har inspirationen fra – det er hermed gjort :)
   Budskabet er nemlig rigtig godt og SÅ sandt, så det skal da deles!

   Eksemplerne og teksten er dog ikke fra hendes post, men er drømme jeg selv har haft og som nu er blevet til virkelighed :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TAK fordi du laver sådan nogle indlæg. Nogle gange skal man bare give sig selv et los i numsen, get up and get out.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Morgencardio