Overvejer du at stille op?

Tilbage på diæt!

Så er det i morgen jeg starter min nye træningsplan og diæt.
Tyvstartede lidt på træningen i denne uge, og fulgte også diæten i dag, så er vel egentlig allerede startet lidt. Kunne ikke vente ;)

Tankevækkende at jeg har så meget mere energi når jeg spiser ordentligt og passer min træning i forhold til når jeg bare gør hvad jeg har lyst til og spiser sådan lidt tilfældigt.

Jeg har taget ca. 10 kg. på i forhold til da jeg stod på scenen til DM.
De 4 af dem var ren væske som jeg tabte i ugen op til konkurrencen. Så har vel reelt taget 6 kg. på. Det er ikke unormalt efter en konkurrence, men det kan tydeligt ses! Og jeg føler mig som en oppustet, blød svamp.. Haha… Det er ikke specielt rart at have det sådan skulle jeg hilse og sige! Men ingen grund til panik. Det handler bare om at komme tilbage i rytmen og give kroppen tid til at finde balancen igen.

Eat right. Work hard. Feel good.

2 comments

 • Kamilla

  Hej Amanda,
  vil du fortælle lidt om principperne i din diæt? det kunne i hvert fald være spændende at høre om, hvad du spiser, når du ikke er ved at komme i form til noget specifikt, men blot vil vedligeholde en flot krop

  mvh Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Kamilla

   Det kan du tro jeg vil! :)
   Den minder godt nok meget om den diæt jeg fulgte op til DM, så det er ikke fordi der er sket der helt store vilde nye ;)
   Men der skal nok komme lidt mere info om den snarest. Kan mærke at der er ret stor interesse omkring det :)

   Mvh. Amanda

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Overvejer du at stille op?