Snart kun 4 dage tilbage..

Morgenvægten sagde 68,2 kg. I går var sidste cardio-dag og i dag har været første dag af væskeudtømningen.

Væskeudtømning er ikke så klamt som det lyder ;) I store træk handler det om at tilvænne kroppen til at man indtager store mængder vand, og ca et døgn inden konkurrencen stopper man med at indtage væske. Kroppen når dermed at udskille en del væske inden den opdager at der ikke længere tilføres nyt og man undgår at se bloated ud på scenen pga væskeophobning.

Har brugt aftenen på at lave min morgenmad og frokost til i morgen. Kører 100% clean med ris, kylling og bønner.
Hvis der er noget jeg glæder mig til, så er det at jeg ikke længere skal veje og måle al min mad! Kan lige holde det ud nogle dage endnu, men bliver skønt at kunne være lidt mere loose omkring det igen.

20121002-231953.jpg

Madpakken er klar! :)

4 Kommentarer

  • Heidi

    Vi vil da se billede af dig:-)

    jeg træner en del og har siden januar 12 og til nu smidt 30 kg. Jeg er 10 cm lavere end dig og vejer 60 kg. men min dumme mave gider sku ikke blive stram og flad. Og sommetider bliver jeg enig med mig selv om det er væske(ja ja, man kan bilde sig selv meget ind) Fik målt min fedtprocent på sådan en tanita? fætter. og fedtprocenten siger 20,4% og tror min muskelmasse lå på omkring 46,5 kg. Så det er jo ok, men jeg skal nok bare til at spise lidt mere og få lidt mere muskel masse.Nå ja så er jeg også 15 år åldre end dig. Men under alle omstændigheder er du altså en kæmpe inspiration.

    Held og lykke

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Flot klaret!! Det er virkelig et stort vægttab på kort tid. Du må have en enorm viljestyrke! :)

      Ang. at din mave endnu ikke er flad, ja så er det jo desværre forskelligt hvor man taber sig.

      Det du kan gøre er som du selv siger at sørge for at spise nok – AF DET RIGTIGE.
      Og så langsomt opbygge en god muskelmasse og forbrænding gennem velorganiseret styrketræning.

      Hvis du ikke allerede intervaltræner kan det også være at det kan hjælpe og stimulere din krop til at komme af med fedtet fra maven.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Jeg ved det. Min træner siger også at jeg skal til at ligge i kacl overskud så jeg kan få opbygget lidt mere muskel masse og så mener han det nok skal komme med maven. Syntes bare det er enormt svært at skulle ligge i kacl overskud. selvom jeg godt ved det er kacl overksud af de rigtige fødevare. og det gerne skulle sætte sig som muskler. Men ja. det kommer nok engang. Og nu er jeg jo heller ikke 20 længer og har faktisk fået 2 børn. Så måske drømmer jeg bare om noget der ikke kommer til at ske.

      Jeg styrketræner tungt hver anden dag og de andre dage er det så cardio så jeg er faktisk afsted alle ugens 7 dage.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Nu har jeg jo ikke set dig, så tør ikke sige om det er en umulig opgave ;) Men det lyder til at du gør alt det rigtige og så er det bare om at blive ved og være tålmodig – det skal nok komme! Der er mange der stiller op i Bikini eller Bodyfitness som både er 30+ og har fået flere børn, så bare fortsæt det gode arbejde :)
      At du endda har hyret en træner viser at du har taget en beslutning om at gå hele vejen, og det er det vigtigste skridt. Alt herfra er vaner, vilje og tid :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pic of the Day