Legs & glutes fitspiration

Back on track..

Fra i dag er jeg nogenlunde tilbage på diæt og træningsplan igen.
Skal lige have skrevet det hele ned, så skal jeg nok lave et indlæg om begge dele :)
Opskriften på min æble/chokolade-proteinkage er også lige på trapperne ;)

Kort kan jeg fortælle at diæten bærer præg af at jeg fremover skal leve på SU, så kostplanen bliver et forsøg på at leve så sundt og billigt som muligt.
Det er desværre ikke altid den bedste kombination, da jeg jo helst bare ville spise frisk grønt, frugt, nødder og kød. Men det er lidt dyrt i længden.
Så både havregryn og rugbrød vil fylde en del fordi det er billigt og sundt.
Derudover går jeg efter tilbud på fedtfattigt pålæg, kød og frosne grøntsager, og jeg håber at det kommer til at løbe rundt og at jeg stadig kan få masser af god og lækker mad.
Det begynder at være lidt af en sport at finde de gode tilbud og jeg har opdaget at makrel i tomat på rugbrød er voldsomt undervurderet!

Jeg er ved at teste mit træningsprogram igennem, og i dag stod den på tung bentræning.
Måtte bytte smith machine lunges ud med walking lunges fordi smith stativet var optaget, men ellers kørte jeg faktisk præcis dette program i dag. Ved endnu ikke hvor effektivt det viser sig at være, men det var i hvert fald hårdt! Av av.

20121022-210745.jpg

I morgen tidlig står den på morgen cardio, og alt efter vejret og benenes tilstand, så bliver det enten til en powerwalk eller en let løbetur på 5 km.

Resten af dagen bliver træningsfri da jeg skal have min HPV vaccine, og har en masse jeg skal læse op på i forhold til studiet.
Skolen afholder også en workshop om udspænding i morgen aften, som jeg virkelig overvejer at komme til. Personligt er jeg ikke ret meget til udspænding, medmindre jeg er decideret øm et sted, men jeg er altid åben overfor at lære noget nyt omkring det, så det kunne være super interessant at komme til. Vi må se om jeg kan nå det hele :)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legs & glutes fitspiration