I'm baaaack! :)

Whiner-indlæg… Don’t say I didn’t warn you.

Jeg mærker desværre stadig meget til sygdommen, selvom jeg er startet på medicinen.
I nat var den første hvor jeg ikke vågnede med stærke mavekramper og jeg har ikke haft hovedpine i dag, så der sker fremskridt og jeg er i bedring, men det går langsomt. Jeg oplever en del bivirkninger fra medicinen, blandt andet kvalme og nedsat appetit.
Det eneste jeg kan få ned er Cheasy’s 0,1% yoghurt – ikke ligefrem bodybuilder-mad! :(

Jeg synes godt nok det er hårdt lige nu. Det eneste der ikke måtte ske i forhold til DM var, at jeg skulle blive så syg at jeg hverken kan spise eller træne ordentligt. Det var det eneste der kunne sætte mig tilbage . Og hvad sker der så, 3 uger før, så jeg på ingen måde har chancen for at indhente det tabte?
Normalt er jeg meget positiv, og jeg gør alt for at se lyst på tingene.. Men det her føles bare som om jeg er under en eller anden “forbandelse”… Hele året har været sådan her, og er sgu svært at blive ved med at kæmpe for det jeg vil, når jeg igen igen bliver stoppet af ting jeg på ingen måde selv har kontrol over.

Der er ikke noget at gøre andet end at sove og prøve at blive fysisk rask hurtigst muligt. Men jeg er også kommet bagud i skolen nu hvor jeg et gået glip af næsten 5 hele dage, og det stresser mig meget. Samtidig med at jeg er bange for at jeg på ingen måde kommer i nærheden af den form jeg ønsker til DM. Jeg har heldigvis en dygtig coach som er der for mig og råder og vejleder, men jeg tvivler på at en svækket krop kan rette sig op hurtigt nok, selvom vi gør hvad vi kan. Det er bare så surt det her! Øv! :(

Stødte på denne her tidligere i dag, og kan jo håbe at jeg bare skal igennem det her fordi jeg skal lære at være stærk :) Vi må se hvad der sker over de næste par dage…

2 comments

  • Sussi

    Åh det er virkelig også unfair at du skal rammes så kort tid inden DM :( Krydser finger for at du og din krop snart er oven på igen og klar til at give den gas på scenen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Hang in there… Du skal nok komme til at se fantastisk ud på scenen!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

I'm baaaack! :)