Nye BCAA's

Problemer med WordPress

Hej alle :)

Jeg har desværre et stort problem med at jeg ikke kan uploade billeder til min blog. Jeg tror det er et problem i det blogprogram jeg benytter (WordPress).
Jeg prøver at få det løst, men det er altså derfor der ikke kommer indlæg lige pt. hvis i undrer jer.

Hilsen Amanda

1 comment

  • Jeg oplevede samme problem og kunne simpelthen ikke få det løst. Heldigvis fandt jeg ud af, at jeg man kan trække billederne over fra enten facebook eller en blogspot-blog direkte ind på indlægget (altså når man er igang med at skrive/lave indlægget).

    Så det jeg gør nu er enten at blogge fra wordpress app’en, eller trække billederne fra en dertil oprettet blogspot blog. Det skal lige siges at jeg har Mac, og ved ikke om det virker på andre computer, men det er da et forsøg værd! Jeg savner dine blogs – de er stor inspiration!

    Held og lykke – Nicole :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Nye BCAA's