Update på problemet

I’m baaaack! :)

Problemet med opdateringen og upload af billeder på bloggen lå som tidligere skrevet hos dem der hoster mit webhotel, og efter en lille uge havde de løst problemet.
Grunden til at jeg først er tilbage igen nu, er at jeg var begyndt at blive syg og samtidig skulle til Budapest i denne weekend, så jeg havde nok at se til og ikke ret meget overskud. Det håber jeg at i har forståelse for :)

Det endte med at jeg lå syg på hotellet på hele turen, og jeg er stadig dårlig her tirsdag aften. Var hos lægen tidligere i dag, og indtil videre viser prøverne at jeg har en bakterieinfektion i kroppen. Der er blevet taget yderligere prøver og burde få svar i løbet af næste uge, så det er rigtig spændende at gå og vente på :P
Umiddelbart mistænker min læge en salmonella eller campylobacter infektion, selvom mine symptomer primært at været smerte/svækkelse i led og muskler samt feber. Kan jo kun sige at timingen ikke kunne være værre med DM blot 2½ uge ude i fremtiden!

Men selvfølgelig giver jeg ikke op. Har mistet næsten 1 uges træning nu fordi jeg har været så svækket, og i Budapest var det umuligt at følge diæten da jeg ikke kunne tage ud og finde noget ordentlig, sund og frisk mad. Så har mistet næsten en hel uges træning og diæt og formen er blevet sat langt tilbage.
Men jeg må bare stole på at mit arbejde frem til nu har været godt nok, og justere diæten indtil jeg kan træne igen. Jeg skal nok komme på scenen :) Om det så rækker til en plads i finalen eller en placering, det er tvivlsomt. Men jeg giver den fuld gas, ligegyldig hvad!
Det er en sindssyg ærgerlig situation, men nogle ting er man ikke selv herre over og så må man arbejde med det man har tilbage.

Kosten står stort set kun på kylling, pangasius, proteinpulver og skyr indtil jeg kan træne igen. Ikke en kostplan jeg normalt vil anbefale til nogen, but desperate times call for desperate measures.

Dagens aftensmad så f.eks. således ud:

Ingredienser: 1 kyllingefilet, 1 løg, 1 fed hvidløg. Alt stegt på panden og toppet med en spsk. salsa.

Her er lidt billeder fra d. 5/9-12, de er taget ca. 1 uge før jeg blev syg, og er nok ca. sådan formen ender på dagen for DM.. Forhåbentlig dog med liiidt mindre væske i kroppen og så en god fake tan ;)

Jeg er glad for at være tilbage og glæder mig over at kunne blogge igen frem imod DM!
Nu bliver vejen dertil ikke helt som jeg havde forestillet mig, men så er det rart at kunne dele op og nedturene med jer søde læsere! :)

2 Kommentarer

  • Velkommen tilbage, din blog har været savnet!

    Held og lykke med de sidste uger inden DM :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sussi

    Skønt at du er tilbage :)
    Sender en masse energi i din retning – rigtig god bedring :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på problemet