Motivation og fokus

Havde faktisk tænkt mig at tage billeder af at det jeg spiste igår, for at vise jer en typisk spisedag.
Men fik spist nogle dumme ting, så venter til næste lørdag i stedet.
Vil jo ikke anspore nogen til at spise junk.
Især ikke når jeg så sent som i fredags skrev at jeg altid holder mig langt fra junk og hvidt brød, haha. Længe leve dobbeltmoral ;)

Jeg vil indrømme at jeg har haft nogle problemer med motivationen på det seneste. Der er sket rigtig mange ting i de sidste 3 måneder, og nu skal jeg oveni starte på uddannelse lige om lidt.
Det er overvældende og gør at jeg har mistet lidt af mit fokus på DM.
Når jeg mangler fokus bliver det sværere at få trænet og følge kostplanen.

Mit problem er at når jeg spiser en af mine “trigger foods”, så har jeg svært ved at komme tilbage på sporet igen. Jeg holder mig normalt fuldstændig fra disse fødevarer, fordi jeg ved hvad de gør ved mig. 
Men ind imellem prøver min hjerne at bilde mig ind at hvis jeg spiser fx. chips denne gang, så er det sidste gang nogensinde, og så vil jeg aldrig nogensinde have lyst til dem igen.
Jeg ved godt at det er en løgn, men når jeg ikke har 100% fokus på mit mål, så har jeg svært ved at overbevise mig selv om at jeg lyver for mig selv. Og så er jeg i risiko for at give efter, som det blandt andet skete i denne weekend.
Jeg kender jo heldigvis mønsteret, og har fået indarbejdet den sunde kost og træningen som vaner, så det gør det relativt nemt at rette ind igen. Det kræver bare en ekstra indsats og at jeg finder tilbage til min motivation.

Jeg tror jeg vil genlæse e-bogen “Fatloss by mind-power” af Pauline Nordin. Den kan købes her.
I bogen forklarer hun blandt andet hvad man kan gøre for at kontrollere sine cravings, og hvorfor man får dem. Og så er hun mega sej, det hjælper også lidt på motivationen! ;)

 

5 comments

 • Sanne

  Hang in there!! Du er for sej. Sikker på du tager guld til DM!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Sådan er livet nogen gange!!
  Hold fokus på det positive – og plej dig selv! Her mener jeg ikke med dårlig mad, men med træning og ting du holder af – så finder du motivationen igen :)
  Al det bedste til dig herfra ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Amanda!

  At du også falder i en gang imellem, viser jo bare at du er et menneske ligesom alle os andre :) Du er en kæmpe inspiration! Jeg kæmper med meget slem overspisning, og vil derfor høre om du kan dele nogle råd til at komme ud af den onde cirkel? Jeg spiser fx. når jeg er trist eller keder mig, så bliver jeg ked af at jeg har spist ALT for meget, og det fører til at jeg dagen efter prøver at spise så lidt som overhovedet muligt, og da det heller ikke går, går jeg igen amok om aftenen. Jeg vil virkelig gerne ud af det her og jeg håber sådan du måske har et godt råd.
  KH. Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Som de andre synes jeg du er mega sej og et af mine forbilleder. Jeg tabte mig 19 kg sidste år, og har nu holdt vægten nogenlunde stabil i et år, men kæmper som en sindsyg med at motivere mig selv – du er med til at motivere mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Mange tak Lene! Hvor er det flot klaret! Er glad for at jeg kan være med til at motivere dig til at holde vægten :)

   Hilsen Amanda

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *