Pre powerwalk snapshots :)

Dagens træning

Jeg var til intro på studiet det meste af dagen, og da jeg kom hjem var jeg så træt. Kunne slet ikke overskue at skulle direkte op at træne. Men det skulle jo gøres, så tog den på rutinen ;)

Dagens program:
1000 m. roning (opvarmning)

DB incline chest press 5×15
DB shoulder press 5×15
Dips 4×6
DB lateral raises supersettet m. tricep extensions 3×15
Rear delt cable extensions supersettet m. tricep pushdowns 3×15
DB lateral raises dropset 2×6-5-4-3 kg.

Mit nye program har en del mere volumen (flere set) end det gamle, og det kan mærkes ved at træningen tager lidt længere tid end før. Forsøger at kompensere ved at have kortere pauser imellem mine set, men det gør desværre at jeg må gå lidt ned i vægt i mange øvelser.
Det gode ved det er at mine skuldre er begyndt at tage form.. Snart er maven mit eneste svage punkt, og den skal nok nå at blive fin i løbet af de sidste uger! :)

I morgen tager jeg på rustur til på søndag.
Det skal nok blive spændende når nu alkohol er total no-go.. ;) Men med 6 uger til DM kan jeg ikke gå på kompromis med det!
Jeg tager en hård gang styrketræning i morgen formiddag, men får nok ikke trænet lørdag og søndag. Tror også at  kosten bliver lidt mere afslappet de dage, men så er kroppen forhåbentlig helt udhvilet og restitueret på mandag! :)
Har fået en skade i brystmusklen der driller mig en del, så kunne være lækkert hvis den er væk efter et par dage med pause og lidt ekstra kcal…

Håber i alle sammen har haft en dejlig dag :)

1 Kommentar

  • Sidsel

    Hej Amanda

    Jeg synes din blog er MEGET inspirerende, og jeg læser den hver dag.. Synes det er fedt at se hvor meget du kæmper i hverdagen for at nå dine mål! Jeg glæder mig til at se resultatet til DM..

    Men jeg ville egentlig gerne vide hvor du får DIN inspiration fra – hvilke blogs læser du selv?

    Venlig hilsen Sidsel

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre powerwalk snapshots :)