Pic of the Day

Denne weekend…

Jeg har taget den relativt store beslutning at jeg holder fri fra kostplanen i denne weekend.
Det betyder ikke at jeg hovedløst bare skal spise alt jeg ser, men jeg spiser hvad jeg har lyst til.
Kunne mærke at jeg var ved at miste gejsten og kontrollen, og jeg vurderede at en kontrolleret refeed var det bedste for mit sind og min krop lige nu. Der er 11 uger til DM, så skulle jeg have en lille pause, så var det nu eller aldrig.

Jeg er ellers meget stærk modstander af “en lille smule går nok” mentaliteten. Hvis man vænner sig til at give efter ofte, så er det det hjernen lærer. Det er sådan man kommer i problemer når man forsøger at følge en diæt, men ikke er 100% dedikeret.
Du træner din hjerne til at give efter, det bliver til sidst en vane for den, og du vil ende med at gøre det dagligt.
Det har taget mig lang tid at træne min hjerne op til ikke at give efter. Og alligevel skal jeg stadig have diskussionen med mig selv ind imellem.
Men det her var en bevidst beslutning som ikke bundede i en decideret craving, så nu må vi se hvor svært det bliver at komme tilbage i rutinen på mandag.
Må indrømme at jeg allerede glæder mig lidt til at komme tilbage til kostplanen, så skaden er forhåbentlig ikke så stor ;)

Billederne her er fra i morges, og viser hvordan kroppen så ud morgenen efter min første “Off Day”. Jeg føler mig meget oppustet og træt og kroppen er også mere blød end den plejer pga. alle de ekstra kulhydrater. Men det kunne være værre.

Jeg er så træt nu og skal arbejde igen i morgen, så jeg vil gå i seng om lidt.
Er næsten færdig med at skrive indlægget med et begynder træningsprogram, så det vil blive udgivet i løbet af i morgen.

Godnat til jer :)

2 Kommentarer

  • Laura

    Virkelig flot mave du har fået!! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Du er mega sej, og jeg synes din beslutning lyder velovervejet og kontrolleret. Er sikker på du er topmotiveret igen i morgen.
    Min kæreste og jeg har besluttet os for at gå i en lille før-ferie bootcamp fra i morgen, så det passer meget godt med din begynder træningsplan. Den vil jeg glæde mig til at se ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pic of the Day