Jeg skal være fysioterapeut!

Dagens træning

Den stod på kombineret ben-, mave- og rygtræning i SATS i dag, da jeg igår var til photoshoot hele dagen og måtte droppe min normale træning. Det er også grunden til at jeg ikke fik blogget igår – SO SORRY BTW!!

Jeg er i fuld sving med et par nye indlæg. Et hvor jeg går lidt i detaljer med mit proteinpulver og et om min tattoo. Så stay tuned ;)

Dagens træning var relativt kort men effektivt. 4 set walking lunges, 5 set squats og 4 set stiff legged deadlifts. For ryggen kørte jeg 3 superset mellem lat pulldown og pulley row. Vi sluttedde af med mountain climbers og nogle varianter og crunches til maven.

Min veninde Amani tog lige et billede af mit midt i en squat. Vi kørte 5 set á 10 gentagelser, og jeg havde 50 kg. på stangen. Mit mål er at komme op og squatte min egen kropsvægt i 3-4 set. Føler at jeg er godt på vej :)

5 Kommentarer

  • Hold op der er vægt på :)
    Jeg er lige begyndt at køre squat med vægte, og der er 20 kg på. Jeg kører 2×15 og så tager jeg 2 sæt x maks hvor jeg kører helt ned-halvt op-helt ned-helt op (ved ikke om den har et navn).

    Du er super sej, og det er inspirerende at læse din blog :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Fedt at du er kommet i gang med squat med vægte! :)

      Det lyder som noget alá “partial reps” du laver der til sidst, altså halve gentagelser.
      Jeg bruger ind imellem selv partial reps i det sidste set til virkelig at udmatte musklen.
      De kan mærkes! ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja det kan de bestemt.
      Jeg er ødelagt 2 dage efter – altså helt færdig!
      Men det er nu fedt, når man kan mærke hvor godt det gør :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • majken

    hej amanda! wow jeg er begyndt at læse meget om bikini konkurrencer træningsprogrammer osv og så fandt jeg frem til dig blog, hold op hvor er du sej!! det er helt vildt som du kæmper for det :) jeg fandt din blog fordi jeg synes du var den i flottest form til debutant bikini konkurrencen, jeg har nu som mål at je gselv vil komme i den form. overvejer stærkt at få fat i hende Kine. men hende amani hun var også vildt flot trænet, ved du om hun har en blog også ?? mvh og nu trofast læser :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Majken. Tak for de søde ord :)
      Hvor er det fantastisk hvis jeg har været med til at inspirere dig til at sætte det mål. Bare vær konsekvent og klø på, så skal du nok komme i mål!
      Jeg mener desværre ikke at Amani har en blog, men må give dig helt ret i at hun er utroligt flot trænet.
      Hvis du har brug for hjælp med kost og træningsprogram, så hjælper jeg også gerne med det. Du kan læse mere inde på siden “Bestil Program

      Mange hilsner Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal være fysioterapeut!