11 weeks and 5 days out...

Another powerwalk…

Et lille snapshot fra morgenens powerwalk. Igen var det et fantastisk vejr! Det er så ærgeligt at det ikke holder hele dagen, men fik da lige luftet mine shades ;)

Det kan være lidt risikabelt at blogge om sin træning når Coachen læser med.
Jeg elsker jo min løbe- og kredsløbstræning, og er ked af at der er blevet skåret ned på det. Men i går havde Kine læst om mit morgen-løb, og nu er det så også slut med det! :p

Når man dyrker intensiv cardio fra morgenstunden, så er kroppen tvunget til også at nedbryde muskelmasse for at få energi, da kulhydratdepoterne er tomme. Et lille måltid eller en gang BCAA’s inden gør muskelnedbrydningen mindre, men i min situation er det bare ikke godt nok.

I stedet ser cardio programmet nu sådan her ud: 

  • 3 ugentlige morgen-powerwalks
  • Løb 1-2 gange om ugen, men først senere på dagen.

Det er ikke nemt at blive bikini-fitness-babe!

3 Kommentarer

  • Magdalena

    Hej! Såg att du hade skrivit på Ida Wargs blogg att du använde PWO som gjorde dig mycket piggare! Undrar vad det är du använder? Jag lider nämligen av extrem trötthet och struntar ibland i träningen just därför(: Inte bra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Magdalena :)

      Lige for tiden anvender jeg Gaspari Nutrition Superpump 250. Jeg skal jo tage lidt muskler på, så udover BCAA’s, elektrolytter, nogle vitaminer og taurin, indeholder den også kreatin som giver ekstra “pump” til musklerne.
      Før brugte jeg Gaspari Nutrition Superpump MAX som indeholder BCAA, elektrolytter, taurin og nogle vitaminer.

      Der er jo et meget højt indhold af næringsstoffer i dem, så man skal selvfølgelig ikke overdrive indtaget. Men det giver virkelig mig det mentale og fysiske overskud til at klare træningen med sådan en shake :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Møller

    Hej Amanda!
    Inden jeg stiller spørgsmål må jeg hellere afsløre at jeg synes din blog er fantastisk! Jeg fandt den i forgårs og har de sidste to dage bladret frem og tilbage og læst og læst fordi den simpelthen bare tryllebinder mig!
    Jeg går selv med tanken om det at træne lidt med vægte, få en lidt mere fit og tonet krop og få mere motion ind i hverdagen end bare at jogge ned til fitnesscentret hver 3. dag.
    Men jeg har et spørgsmål til dig :) hvor tit powerwalker du? er det hver morgen og hver aften eller hvordan?
    Og når du har hviledag, laver du så absolut intet fysisk træning?

    Hilsen Pernille :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 weeks and 5 days out...