Undskyld hvis det bliver et lidt rodet indlæg. Jeg er på vej ud af døren for at tage til træning, men ville lige give en melding om hvad dagen er gået med indtil videre :)

Jeg har brugt det meste af dagen på at finde tøj der for stort, og som skal sættes til salg på nettet. Det er SÅ besværligt at gennemgå det for småfejl og tage billeder etc. at jeg næsten hellere bare ville forære det væk!
Men nu hvor jeg skal til at studere må jeg hellere være lidt økonomisk ;) 

Meget af tøjet er jo næsten helt nyt og næsten ikke brugt fordi jeg lige pludselig ikke kunne passe det mere. Jeans, shorts osv. det hele bare falder ned om anklerne.

Desuden fik jeg et par nye jeans med posten i dag. Havde bestilt dem 3 størrelser mindre i taljen end hvad jeg plejer – men de passede uden problemer.
Troede egentlig at de skulle være mine motivations-jeans der skulle motivere mig til at smide lidt mere, men nej!

Det er altså lidt vildt. Føler mig overhovedet ikke mindre end før, men det må jeg jo være. Sjovt at hjernen er så langsom til at ændre opfattelsen af hvordan man selv ser ud.

2 comments

 • Hvor er det sejt! 3 størrelser er satme meget! :) Så har du en undskyldning for at shoppe et par nye motivationsbukser! ;)

  Jeg oplevede det selv, da jeg tabte ca 12 kg. Der fattede min hjerne heller ikke hvor lækker min krop pludselig var blevet. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • admin

  Haha ja det er jo det!! ;)

  Man skal ikke klage, men føles sgu lidt mærkeligt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Pic of the Day